Iedereen in geel en rood voor match op leven en dood?

Iedereen in geel en rood voor match op leven en dood?
Foto: © photonews

Do or die, dat is het op zaterdagavond Achter de Kazerne. Er staat dan ook de nodige druk op de wedstrijd tussen beide ploegen. De fans? Die komen massaal!

Op donderdagavond waren er al 13.000 tickets de deur uit, mogelijk zal het stadion dus quasi volledig vol zijn voor de wedstrijd op leven en dood tussen Malinwa en Eupen.

De Kakkers tegen de Panda's, in de stand is de kloof twee punten in het voordeel van Eupen. Aangezien de Oostkantonners op zich een makkelijker programma hebben op de laatste vier speeldagen is het voor Mechelen extra van moeten.

Zonder Verdier en El Messadoui wordt het voor Dennis Van Wijk opnieuw puzzelen geblazen, maar Makelele moet het zien te stellen zonder de eveneens geschorste Koné - die de voorbije weken toch al zijn meerwaarde liet zien.

De fans van Mechelen komen in grote getale afgezakt én in stoet vanuit Mechelen-Nekkerspoel. Om maar te zeggen: het zou wel eens een interessant avondje voetbal kunnen worden.

Wie pakt de punten? Als de thuisploeg wint, dan maken we van een bonus aan 200% tot 80 euro meteen 152 euro, als de Panda's winnen wordt dat zelfs al 248 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties