Stijn Stijnen uit zijn ongenoegen over 'triestige verhaal' bij Sporting Hasselt: "Hier heb ik de voorzitter voor verwittigd"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties

Stijn Stijnen uit zijn ongenoegen over 'triestige verhaal' bij Sporting Hasselt

Stijn Stijnen uit zijn ongenoegen over 'triestige verhaal' bij Sporting Hasselt: "Hier heb ik de voorzitter voor verwittigd"
Foto: © photonews

Het gaat niet goed met Sporting Hasselt. Na enkele maanden kreeg Hans Somers deze week de bons. De vijfde trainer in amper elf maanden tijd moest zo noodgedwongen vertrekken.

Sporting Hasselt degradeerde bovendien en vertoeft momenteel in de middenmoot van de Tweede Amateurliga. Stijn Stijnen, de eerste trainer in het rijtje van vijf, uitte op Twitter zijn ongenoegen over het beleid bij de Limburgse club. (zie onderaan)

"Voor wat nu bij Hasselt gebeurt, heb ik de voorzitter altijd verwittigd", vertelt Stijnen aan Voetbalkrant.com. "Ik vroeg hem destijds uitdrukkelijk om niet mee te gaan in deze manier van werken. Ik vind het jammer dat hij zich liet inpalmen door een bende die opnieuw op het voorplan trad."

Ik vind het jammer dat de voorzitter zich liet inpalmen door een bende die opnieuw op het voorplan trad

Na Stijnen stonden respectievelijk Johan Houben, het duo Michel Noben - Pino Canale en Somers aan het roer van Sporting Hasselt. "Dat de club nu een zesde trainer in elf maanden tijd moet aanstellen, is een triestig verhaal", gaat de oud-doelman verder.

"Na de degradatie koos Hasselt voor een jonge, beloftevolle coach als Somers (39). Die moet je ondersteunen en rustig laten werken. 'Er moet iets gebeuren', hoor je héél snel op het moment dat het wat minder loopt. In plaats van in paniek te slaan, moet je een coach net vertrouwen geven", vindt Stijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties