Oostende viert en treurt: "Stel me vragen bij niveau van Anderlecht" en "Zonder al die gevallen in top zes"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 13 reacties

Patrick Orlans vindt het een verloren seizoen voor Oostende

Oostende viert en treurt: "Stel me vragen bij niveau van Anderlecht" en "Zonder al die gevallen in top zes"
Foto: © photonews

Er waren weken dat iedereen de lippen stijf op elkaar hield bij KV Oostende. Maar nu ze van hun ketens verlost zijn, praat iedereen. Ook algemeen directeur Patrick Orlans, die eindelijk zekerheid heeft dat Oostende niet meer in de problemen gaat komen.

Anderlecht, de nieuwe club van je oude voorzitter, kloppen met 2-0. Hoe graag ze Coucke ook zien in Oostende, het was toch een beetje met een revanchegevoel dat Patrick Orlans daar stond na de match.

"Het stond in de sterren geschreven, maar je moet het ook nog doen hé", glunderde hij. "Maar ik heb net ook een sms'je gekregen van Coucke. Met Berrier, Proto, al die gevalletjes... Deze ploeg had in de top zes moeten staan en niet veertiende. Dit is misschien wel een verloren seizoen, maar dat heeft niks met de overname te maken."

Bewogen week

Maar genoeg getreurd: na winst tegen Anderlecht mag het iets feestelijker. "We hebben goed gespeeld, maar ik stel me ook vragen bij het niveau van Anderlecht. Of die wel goed aan het spelen zijn. Dan is het net iets makkelijker om met 2-0 te winnen. Maar het is een fantastische afsluiter van een bewogen week."

Orlans lachte eens met alle negativiteit die er hing rond de overname door Peter Callant. "Vraag eens aan alle voorzitters in eerste klasse hoeveel geld zij zelf in een ploeg pompen. Daar hebben wij trouwens niets mee te maken. De toekomst van Oostende ziet er goed uit. La vie en rose!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties