Tim Matthys wil doen wat tien ploegen niet lukte: "Signaal van de fans heeft verlossend effect niet gemist"

Redactie
| 0 reacties
Tim Matthys wil doen wat tien ploegen niet lukte: "Signaal van de fans heeft verlossend effect niet gemist"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tim Matthys heeft nog altijd groot respect voor AA Gent, de club waar hij zijn carrière begon. Maar de flankspeler moet zondag alle genegenheid voor de Buffalo's opzijschuiven om met KV Mechelen iets te verwezenlijken waar tien ploegen op rij niet in geslaagd zijn.

Een zege in Gent, het zou KV Mechelen een hoop ademruimte kunnen schenken. Maar zo makkelijk is dat niet. "Ik voel ook nog altijd het respect van de Gentse fans, dat is nooit verdwenen. Zij waarderen me nog steeds enorm en dat is best wel hartverwarmend", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Matthys hoopt op de positieve flow door te surfen. "De laatste weken hebben we toch een mentale boost gekregen door de recente resultaten. Daarvoor hadden we een heel slechte reeks neergezet, maar na dat gelijkspel op Anderlecht en de zege tegen Eupen is het vertrouwen plots helemaal terug."

"Het gaat soms om kleine dingen, maar de steun van de fans na die partij tegen Moeskroen was echt waanzinnig. Dat signaal heeft haar verlossend effect niet gemist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties