Bij Antwerp liggen ze niet wakker van mogelijke promotie grote vijand: "Dat is dé derby niet meer want Beerschot is Beerschot niet meer"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 118 reacties
Bij Antwerp liggen ze niet wakker van mogelijke promotie grote vijand: "Dat is dé derby niet meer want Beerschot is Beerschot niet meer"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk kan zondag een serieuze optie nemen op een terugkeer naar de Jupiler Pro League. De paarshemden van Marc Brys kijken thuis Cercle in de ogen en als de finalematchen goed aflopen voor de Antwerpse fusieploeg krijgen we volgend jaar weer een onvervalste superderby.

De vraag die wij ons dan ook stelden: liggen ze bij 'The Great Old' eigenlijk wakker van een eventuele promotie van de grote stadsvijand? Voetbalkrant legde zijn oor te luister bij supportersclub 'Magic Reds' uit Mortsel.

"Ach, wij liggen daar eigenlijk niet wakker van. Uiteindelijk is het ook dé derby niet meer hé, die bestaat niet meer. Laat ons eerlijk zijn: Beerschot is Beerschot niet meer. Eerst was het Germinal, dan AC, nu Wilrijk. Dat is niet meer zoals vroeger. Je kunt dat echt niet meer vergelijken. Maar kom, dat de beste moge winnen."

Al bestaat er ook nog een kans dat beide teams elkaar tegenkomen in play-off 2: "Dat is in feite maar een aanhangsel die play-off 2. In mijn ogen hebben ze dat in het leven geroepen om ploegen die uit de top-6 vallen ook nog iets te gunnen, zeg maar. Veel fans liggen daar niet van wakker en ik eigenlijk ook niet. Ik zal mijn matchen meepikken, maar dat is het dan ook wel", klinkt het bij een lid van de 'Magic Reds'.  


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties