Hilarisch! "Beerschot-fans gijzelden Franse toeristen om tickets te bemachtigen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 50 reacties
Hilarisch! "Beerschot-fans gijzelden Franse toeristen om tickets te bemachtigen"
Foto: AVL

Jan Breydel zal volgende week niet volledig vollopen voor de promotiefinale tussen Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk. Omdat de bezoekers de 1.400 toegewezen kaarten wel zullen kunnen verdelen, worden creatieve oplossingen gezocht.

Soms zijn die wel heel creatief. "Op politiebevel is het in geen geval mogelijk om tickets voor de wedstrijd aan te kopen in de tribunevakken bestemd voor thuissupporters. In dat opzicht nam Cercle Brugge deze middag kennis van enkele Franstalige toeristen die door een Beerschotsupporter werden aangesproken om tickets aan te kopen in de thuisvakken", meldt de Vereniging.

Supporters van Beerschot Wilrijk kunnen zich enkel wenden tot de dienst kaartenverkoop van Beerschot Wilrijk

-Cercle Brugge

"Na overleg met de politie heeft Cercle Brugge in navolging van dit voorval beslist om de tickets voor deze “supporter” te annuleren. Aan Beerschot Wilrijk-supporters wordt gevraagd zich niet meer naar de dienst kaartenverkoop aan het Cercle Brugge secretariaat te begeven. Supporters van Beerschot kunnen zich voor tickets in het bezoekersvak enkel wenden tot de dienst kaartenverkoop van Beerschot Wilrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties