Ze beginnen in Anderlecht dan toch weer te praten over de titel
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Hein Vanhaezebrouck en Appiah praten over de titel

Ze beginnen in Anderlecht dan toch weer te praten over de titel
Foto: © photonews

Wie had dat gedacht? Een paar weken geleden wou niemand in Anderlecht nog over de titel praten. Er werd zelfs gevreesd voor Europees voetbal. Maar twee zeges op rij en het geloof begint stilaan terug te komen.

"We gaan moeten vechten om Europees voetbal te halen", zei Hein Vanhaezebrouck na de verliesmatch in Oostende. Maar ziedaar: ineens staat Anderlecht tweede en willen ze wel weer over de titel spreken.

"In voetbal weet je nooit", aldus Vanhaezebrouck. "Er zijn wel vreemdere dingen gebeurd. Daarbij, het is iedereen buiten Anderlecht die ons al had afgeschreven hé. We moeten nu goed eindigen tegen Antwerp en dan zullen we zien in welke omstandigheden we de play-offs beginnen."

Hein weet echter ook dat het moeilijk gaat worden. "Zes punten, dat is veel. Dat zijn twee zeges. Verleden jaar begon ik met Gent de play-offs met 6 en 5 punten achterstand. We zijn heel goed begonnen, hadden de kans tot op twee punten te komen, maar we verloren in Oostende. Het is heel moeilijk om zelf geen punten te verliezen en drie matchen meer te winnen dan de concurrentie."

Ook Dennis Appiah heeft de titel nog niet opgegeven. "Wij zijn Anderlecht, dus we moeten er wel aan denken", aldus de Fransman. "We staan nog ver, maar alles is nog mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties