Ook volgend seizoen trainerscarrousel? "Ze hebben altijd van mijn werk gehouden"

Ook volgend seizoen trainerscarrousel? "Ze hebben altijd van mijn werk gehouden"
Foto: © photonews

Het was dit seizoen al een trainerscarrousel van jewelste en die van volgend seizoen lijkt ook al voorbereid te worden. De geruchten dat Adnan Custovic wel eens naar Kortrijk zou kunnen trekken, zwellen immers aan.

Voorlopig geraakt Kortrijk er niet uit met Glenn De Boeck. De financiële eisen van de coach die de West-Vlamingen helemaal uit het slop haalde, zouden te hoog zijn. Kortrijk houdt een plan B in beraad en dat is dus Custovic, ex-speler van KVK. 

Die weet waarschijnlijk nog voor de play-offs wat Oostende met hem van plan is. Hugo Broos gaf immers aan dat de evaluatie van de coach één van de eerste zaken is die op zijn programma staat. 

Er werd getwijfeld aan Custovic, maar na de recente prestaties, met overwinningen tegen Anderlecht en Gent, zal het bijzonder moeilijk zijn om daarnaast te kijken bij die evaluatie. 

Custovic zelf wacht af wat Oostende, waar hij nog een jaar contract heeft, gaat doen. "Kortrijk dacht al verschillende keren aan mij. Toen Yves Vanderhaeghe er vertrok, maar ook nog daarna. Ze hebben altijd van mijn werk gehouden en daarom zal ik er altijd wel ergens op een lijstje staan", zei hij aan Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties