Cercle-aanvoerder klaar voor de strijd: "Beerschot Wilrijk gaat vooral verdedigen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Cercle-aanvoerder klaar voor de strijd: "Beerschot Wilrijk gaat vooral verdedigen"
Foto: © photonews

Zaterdagavond zijn alle ogen van het Belgische voetbal gericht op het Jan Breydelstadion. Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk vechten onder elkaar uit wie naar 1A mag volgend seizoen. De kapitein van de Bruggelingen is er meer dan klaar voor.

"Zij gaan defensiever spelen, zeker als je ziet welke spelers ze gaan missen", verwacht Benjamin Lambot. "In elk geval moeten we naar onszelf kijken." Uit de heenwedstrijd bleef toch een wrange nasmaak hangen.

"Er was veel ontgoocheling, zeker als je zag hoe we dat doelpunt slikten. Offensief konden we niet genoeg kansen creëren. Die teleurstelling kan ons helpen in de thuismatch. We kunnen mooi revanche nemen."

Ik hoop dat het stadion bijna vol zal zitten

-Benjamin Lambot

De belangen zijn onmiskenbaar groot. "We zijn er ons van bewust dat deze wedstrijd zal beslissen over onze toekomst. We willen geen spijt hebben na zaterdag. We willen aan iedereen tonen dat we het niveau hebben om in 1A te spelen."

Hij verwacht een sterke twaalfde man. "We concentreren ons op het voetbal, maar we voelen wel dat het leeft. Het toont dat de mensen op ons rekenen en dat zal ons motiveren om een grote match te spelen. Ik hoop dat het stadion bijna vol zal zijn, dat is lang geleden voor Cercle Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties