Formidabele supersub die Lukaku en Fellaini flinkte kater bezorgde, voor het eerst geselecteerd voor Franse nationale ploeg

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Formidabele supersub die Lukaku en Fellaini flinkte kater bezorgde, voor het eerst geselecteerd voor Franse nationale ploeg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een invalbeurt om nooit te vergeten, die van Wissam Ben Yedder afgelopen week in de Champions League. De 27-jarige Franse aanvaller van het Spaanse Sevilla had amper vijf minuten nodig om Manchester United knock-out te meppen en wordt prompt beloond voor zijn topprestatie.

Ben Yedder - een jongen met een gebruiksaanwijzing - mag zich vanaf nu international noemen want hij werd door de Franse bondscoach Didier Deschamps opgeroepen voor de oefeninterlands tegen Colombia (vrijdag 23 maart) en Rusland (dinsdag 27 maart). En dat is een primeur want hij mocht nog nooit eerder het shirt van 'Les Bleus' aantrekken.  



Zijn selectie is geen compléte verrassing want de trefzekere spits van Sevilla scoort bijzonder vlot: 19 keer al in 34 matchen. Vooral zijn statistieken op het Europese toneel zijn straf want in de Champions League zit hij aan 8 stuks in amper 7 matchen. Ook in de laatste kwalificatieronde stond hij twee keer aan het kanon tegen het Turkse Başakşehir, nota bene de ploeg die Club Brugge een ronde eerder klopte. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties