Overname Lierse blijft aanslepen, mensen verlaten ondertussen het zinkende schip: "De tijd begint nu echt wel te dringen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 22 reacties
Overname Lierse blijft aanslepen, mensen verlaten ondertussen het zinkende schip: "De tijd begint nu echt wel te dringen"
Foto: © photonews

Nog steeds geen witte rook voor Lierse SK... De onderhandelingen met de overnemer blijven aanslepen, kinesist Olivier Meul houdt het voor bekeken en als de zaak niet snel in orde komt, kunnen er nog volgen. Het blijft dus bang afwachten voor de Pallieters.

Dat geldt ook voor de trouwe supporters: moedig, maar ongerust. "Wij weten momenteel even weinig als de rest. We zitten niet mee aan tafel, dus we kunnen ook alleen maar vaststellen. Maar ik kan niet zeggen dat ik verrast ben (over het feit dat mensen vertrekken, red.)", zegt Maxime Penen van 'Lierse Voor Altijd' aan Voetbalkrant.com.

Ondertussen blijft die overname maar duren. "Het ging in het weekend in orde komen, dan werd dat het weekend nadien… Maar we zijn er nog altijd niet. De tijd begint nu echt wel te dringen."

Wat is nu het overheersende gevoel met al die onzekerheid over de toekomst? "Hoopvol, maar sceptisch. We horen nu al sinds september hetzelfde verhaaltje over de mogelijke overnemers. Maar ik laat me graag verrassen", aldus Penen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties