Anderlecht verandert geweer compleet van schouder: "In juni moet je geen nieuwe spelers beginnen zoeken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 9 reacties
Anderlecht verandert geweer compleet van schouder: "In juni moet je geen nieuwe spelers beginnen zoeken"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck heeft al twee nieuwe spelers voor volgend seizoen en naar wat we horen gaan er snel nog een paar volgen. Een heel ander gegeven dan de vorige jaren, want toen schoot Anderlecht altijd laat in gang met zijn zomermercato.

Vanhaezebrouck zit mee in het overleg natuurlijk. "Dat is de taak van de coach hé. Iedereen heeft graag dat je er mee bezig bent. Daarom dat ik soms aanvragen van de pers moet weigeren hé. Ik kan mijn aandacht niet blijven verdelen", lachte hij.

"De focus blijft natuurlijk op de play-offs. Ik vind het belangrijk dat je daar mee bezig bent. Je kan niet wachten tot juni om dan te beginnen zoeken. Dat is te laat. Zeker als je een groep vroeg bij elkaar wil hebben. Ik ben blij dat men dat beseft", aldus Vanhaezebrouck.

Het nieuwe stadion waar sprake van is, dat is iets anders. "Dat is voor het bestuur, daar moet ik me niet mee bezighouden. Behalve als het gaat over de infrastructuur, dat is iets anders. Maar een stadion bouwen, daar moet een coach zich niet mee moeien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties