Reactie Verstraete begrijpt fluitende fans: "Al gaan sommige jongens dan nog meer de dieperik in"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 30 reacties
Verstraete begrijpt fluitende fans: "Al gaan sommige jongens dan nog meer de dieperik in"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent legde een dramatische prestatie op de mat tegen Racing Genk en trok zo de lijn van tegen Standard door. Birger Verstraete ging achteraf de heikele vragen niet uit de weg.

"We moeten eerlijk zijn, dit was echt niet goed", aldus een realistische Verstraete achteraf. Vooral voorin was AA Gent onmondig. "Waarom we geen kansen meer creëren? Misschien omdat we op een andere manier aan kansen proberen te komen, zonder teveel afhankelijk te zijn van dezelfde spelers."

Dat Racing Genk op vijf punten blijft, is het enige positieve aan deze avond

"Als je ziet hoe ze bij Genk voorin bewegen en hoe moeilijk het bij ons is... Maar we moeten positief blijven en op Charleroi een goeie uitslag bij elkaar proberen spelen. Als we daar punten pakken kan er opnieuw vertrouwen komen. Dat Racing Genk op vijf punten blijft is het enige positieve van deze avond."

"Of het aan goesting lag? Neen. Als je in play-off 1 geen goesting hebt, heb je nergens goesting." De supporters gingen ook aan het morren en fluiten. "Ze hadden gelijk, het was terecht. Al gaan sommige spelers dan nog dieper naar beneden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties