Reactie Vermant somt de vele problemen van doodziek Waasland-Beveren op: "Open kansen niet benut, foute keuzes, geen flow,..."

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Beveren
| 11 reacties
Vermant somt de vele problemen van doodziek Waasland-Beveren op: "Open kansen niet benut, foute keuzes, geen flow,..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herinnert u zich nog het dartele, aanvallende, vrank en vrije voetbal dat Waasland-Beveren bijna een heel seizoen toonde? De spelers niet meer. Na de dramatische vertoning tegen Lierse is 1 op 24 het harde verdict.

Trainer Sven Vermant staat al op de wip en dan zal een zoveelste blamage alleszins niet helpen. Ondertussen probeert hij naar verklaringen te zoeken. 

"We hebben wel geprobeerd om op de helft van de tegenstander te spelen, maar dan mag je weinig of geen fouten maken. Bovendien kregen we een viertal open kansen op de 1-1 die je altijd moet benutten op dit niveau", legt hij uit. "Lierse komt na tien minuten voor de eerste keer over de helft en de eerste bal in de zestien is meteen een goal."

"Er is te weinig kwaliteit in ons spel en er worden te veel foute keuzes gemaakt. Dan is het gewoon moeilijk. Ik zie twee grote factoren: we zitten niet in een flow om een wedstrijd in de plooi te leggen en we slikken te gemakkelijk tegendoelpunten", aldus Vermant. Play-off 2 of niet, dit is echt niet meer normaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties