Weinig begrip voor wissel Sa Pinto/MPH: "Het is ongepast!"

Weinig begrip voor wissel Sa Pinto/MPH: "Het is ongepast!"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het wordt daar nog een pijnlijke affaire bij Standard als Ricardo Sa Pinto de tweede plaats pakt. Volgens HLN is het zo goed als zeker dat Michel Preud'homme er volgend seizoen het roer overpakt. Dat het nu al uitlekt, is nog dubbel zo pijnlijk.

Nico Claesen, ex-speler van de Rouches, heeft er alvast weinig begrip voor. "Sá Pinto had in het begin een gezonde agressie. Hij kreeg de spelers op één lijn. Hij gaat nu spelen voor die tweede plaats. Dit is niet het goede moment", klinkt het in HLN.

"Of het een goede beslissing is, vind ik moeilijk te zeggen. Dat moet je afwachten. Preud’homme zal ook afgerekend worden op de resultaten.Ik ben geen waarzegger, hé. Maar het feit is: nu is het eigenlijk ongepast om zoiets te beslissen."

MPH krijgt de sportieve macht

Michel Preud'homme kan hij dan weer wel begrijpen. "Van Preud’homme vind ik het dan weer wel een logische keuze. Hij zal financieel een mooie compensatie krijgen en hij heeft de sportieve macht. En natuurlijk heeft hij goede resultaten behaald als trainer in het verleden. Daarover kan je niet negatief zijn. Alleen: waarom moet dit nú gebeuren?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties