Vermant woedend: "Dit is een schande" - Twitter ontploft: "Comeback van Ye?", "Fifa of realiteit?", ...

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 20 reacties
Vermant woedend: "Dit is een schande" - Twitter ontploft: "Comeback van Ye?", "Fifa of realiteit?", ...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden lof met hopen voor het voetbal dat Waasland-Beveren tijdens de reguliere competitie op de mat bracht. We waren onder de indruk, de fans droomden even van play-off 1. Maar de Leeuwen zijn in vrije val, aan de Gaverbeek bereikten ze (hopelijk) een dieptepunt. "Een schande", aldus Vermant.

"Neen, ik speel misschien niet met mijn beste elf. Maar ik verwacht van de spelers die tussen de lijnen staan wel dat ze zich 100% geven, de rug rechten en er 90 minuten vol tegenaan gaan. Dit was gewoon een dikke schande", was de coach van Waasland-Beveren furieus.

Zijn spelers lieten hem dan ook wel bijzonder hard in de steek. Na vijf minuten lagen er al twee heel lullige ballen in het doel van Goblet, ook daarna lieten doelman en verdedigers zich veelvuldig vangen aan Comedy Capers en andere gekkigheden.

Iedereen moet in de spiegel kijken

"Iedereen moet nu in de spiegel kijken, want alles ontbrak. Ze hebben zich laten doen. Ik probeer er altijd het maximum uit te halen, van profvoetballers verwacht ik hetzelfde ... Ik ben boos, dit was echt geen eersteklasseniveau."

Ook op twitter regende het tijdens en na de wedstrijd reacties over de manier waarop Waasland-Beveren zich door Essevee gewillig naar de slachtbank liet voeren:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties