Roberto Martinez laat zijn Duivels zweten tot deadline

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Tubeke
| 5 reacties
Roberto Martinez laat zijn Duivels zweten tot deadline
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels strijken deze week allemaal neer in Tubize, vanaf deze week kan Martinez ook met zijn complete voorselectie van 28 werken. Maar wanneer komt dan die uiteindelijke WK-selectie?

Op het laatst mogelijke moment, zo blijkt. "Ik ga op de allerlaatste dag, maandag vier juni, mijn definitieve selectie bekendmaken", aldus Martinez op zijn persconferentie. Hij wil vooral wachten om de twijfelgevallen, onder meer Vermaelen, de kans te geven om volledig fit te geraken.

"We gaan nu met elke speler -ook individueel- werken om hen de grootste mogelijke kans te geven om die laatste selectie voor het WK te halen. De fitheid van sommige spelers was ook de reden waarom ik 28 spelers geselecteerd heb in plaats van de voorziene 23."

Iedereen maakt kans, maar 90% staat vast

Zijn selectie van 23 zit nog niet helemaal in zijn hoofd. "We zullen de beslissing maar nemen na Portugal. We werken met alle 28. Uiteraard is 90% van de selectie voor mij al duidelijk, maar er zijn nog tien procent andere spelers. Die kunnen er allemaal bij zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties