Vrouw Martinez onthult de ambities van onze bondscoach met de Rode Duivels: "Hij gelooft echt dat de jongens daartoe in staat zijn"

Clint Vens
| 11 reacties
Vrouw Martinez onthult de ambities van onze bondscoach met de Rode Duivels: "Hij gelooft echt dat de jongens daartoe in staat zijn"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Martinez kreeg een storm van kritiek over zich heen na de niet-selectie van Nainggolan, maar vrouwlief Beth Thompson steunt haar man al zeventien jaar door dik en dun in al zijn (controversiële) beslissingen.

Volgens Thompson gaat haar man dan ook niet over één nacht ijs: "Roberto neemt nooit lichtzinnige beslissingen", zegt ze aan Humo. "Zowel professioneel als thuis. Hij is een oprechte man die vooraf alle mogelijke gevolgen van zijn daden overloopt. Hij is in staat een situatie van verschillende kanten te bekijken.”

Wereldbeker winnen

Ze weet dan ook dat haar echtgenoot er alles aan doet om het maximale te bereiken:  "Roberto is erop gebrand zijn werk verder te zetten. Een springplank? Roberto denkt zo niet. Dat impliceert dat er een groter plan is, maar dat is er niet. Hij verspilt geen energie aan zaken die hij niet in de hand heeft. Al zijn aandacht gaat nu naar het winnen van de wereldbeker. Hij gelooft echt dat de jongens daartoe in staat zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties