KV Mechelen doet alweer gouden zaak: sterkhouder van Antwerp tekent voor twee seizoenen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 36 reacties
KV Mechelen doet alweer gouden zaak: sterkhouder van Antwerp tekent voor twee seizoenen
Foto: © photonews

Er werd een tijdlang druk gespeculeerd over de toekomst van Alexander Corryn, maar de Belgische verdedigende middenvelder weet intussen waar zijn toekomst ligt: bij KV Mechelen.

De 24-jarige Corryn, die het voorbije seizoen hoge ogen gooide met en bij promovendus en JPL-revelatie Antwerp, tekent Achter de Kazerne een contract van twee seizoenen mét optie op nog een derde jaar.

En da's best opmerkelijk want de polyvalente speler, die ook als linksback uit de voeten kan, was eigenlijk al eigendom van Malinwa en speelde op huurbasis voor The Great Old. Een avontuur in 1B zag hij echter niet zitten en dus leek een terugkeer naar zijn ex-club Sporting Lokeren in de maak. 

Zo snel mogelijk promoveren

Intussen heeft Alexander Corryn de knoop definitief doorgehakt en hij blijft verrassend genoeg toch aan boord bij KV Mechelen. "Ik geloof in het mooie project van de club", klinkt het op de clubwebsite. "Twee maanden geleden heb ik een eerste gesprek gehad met de directie. Ik heb beelden gezien van het toekomstige stadion en de technische staf leren kennen", aldus Corryn

"Een club als KV Mechelen hoort niet thuis in 1B. We beschikken over alle mogelijkheden: we hebben de supporters, spelers én technische staf voor 1A. Zo snel mogelijk promoveren, is dus de boodschap", klinkt het gemotiveerd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties