Officieel: Union heeft Duitse versterking beet

Redactie
Officieel: Union heeft Duitse versterking beet

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Officieel: Union heeft Duitse versterking beet

Marcel Mehlem tekende een contract voor drie seizoenen bij Union. De 23-jarige verdedigende middenvelder komt over van Karlsruhe.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/07

Servisch toptalent Milan Savic (18) op weg naar KV Mechelen

KV Mechelen slaagt er met een rits aan inkomende transfers bijzonder goed in om zich te wapenen voor 1B en zelfs snel te kunnen terugkeren naar 1A. De volgende nieuwkomer zou uit Servië komen. (Lees meer)


OFFICIEEL: 48-voudig Frans international verlaat Premier League voor lucratief avontuur in Dubai

Yohan Cabaye is dinsdag voor gesteld bij Al-Nasr. De Franse middenvelder was einde contract bij Crystal Palace en trekt dus reeds twee dagen later op transfervrije basis naar de club uit Dubai. 


OFFICIEEL: Zakaria Bakkali trekt definitief naar Belgische top

Anderlecht is de nieuwe bestemming van Zakaria Bakkali

De kogel is door de kerk: Zakaria Bakkali heeft zijn keuze voor RSC Anderlecht gemaakt. De 22-jarige Belg komt definitief over van Valencia en werd dinsdagavond voorgesteld door paars-wit. (Lees meer)


Manchester City staat op het punt om sensatie van Premier League vast te leggen

Riyad Mahrez staat dicht bij Manchester City, weet Sky Sports. In de wintermercato kwam er uiteindelijk geen akkoord voor een transfer, maar die zit er nu wel aan te komen. Deze week nog zou de winger van Leicester City zijn medische testen afleggen en tekenen voor 68 miljoen euro.


De toptransfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus krijgt vorm

Cristiano Ronaldo is terug thuis na de uitschakeling van Portugal op het WK en kan zich dus weer op zijn club richten. Of dat Real Madrid blijft? Niet als we afgaan op de recentste ontwikkelingen. (Lees meer)


Anderlecht haalt Ivan Santini in huis

"Deze week proberen we het scorend vermogen op te krikken", tweette Marc Coucke maandagnamiddag. De nakende deal waar we gisteren al exclusief mee uitpakten, is nu ook officieel. (Lees meer)


OH Leuven gaat twee jaar langer door met Derrick Tshimanga

Oud-Heverlee Leuven kondigde dinsdagnamiddag belangrijk transfernieuws aan. De club uit 1B gaat langer door met een sterkhouder van vorig seizoen. (Lees meer)


Standard of Anderlecht? Bakkali heeft zijn keuze gemaakt
Foto: © photonews

Standard of Anderlecht? Zakaria Bakkali heeft zijn keuze gemaakt

Zakaria Bakkali werd de voorbije weken aan Anderlecht en Standard gelinkt. Nu heeft de 22-jarige Luikenaar zijn keuze gemaakt. (Lees meer)


Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht) gaat Newcastle United verlaten

Aleksandar Mitrovic kon slechts gedeeltelijk zijn stempel op het WK drukken. De Servische aanvalsleider speelde sterk tegen Costa Rica (1-0 winst) en scoorde tegen Zwitserland (1-2 verlies). Dat volstond niet voor een plaats bij de laatste zestien. (Lees meer)


RSC Anderlecht wil Ivan Santini naar het Astridpark halen

Zoals we u maandag al meldden, wil RSC Anderlecht Ivan Santini naar Brussel halen. Maar de 29-jarige Kroaat is niet goedkoop. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties