OFFICIEEL: Boateng verlaat de Bundesliga voor de Serie A

Redactie
OFFICIEEL: Boateng verlaat de Bundesliga voor de Serie A
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Ronaldo - Buffon - Balotelli - Higuaín - Boateng - Simon - Bostock

OFFICIEEL: Boateng verlaat de Bundesliga voor de Serie A

Kevin-Prince Boateng verlaat Frankfurt en trekt met onmiddelijke ingang naar Sassuolo. De Italiaanse subtopper kondigde het nieuws officieel aan en stelt de aanvallende middenvelder morgen voor aan de pers. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/07

'Club Brugge voert met Catania onderhandelingen over Fran Brodic

Met veertig goals en vijftien assists maakte Fran Brodic in het seizoen 2016-2017 indruk bij de Brugse beloften. Op het allerhoogste niveau kon de 21-jarige Kroaat de verwachtingen niet inlossen. (Lees meer)


Doorbraak in de maak: 'Vrijdag medische tests voor levende legende Buffon, maandag wordt hij voorgesteld bij zijn nieuwe club'
Foto: © photonews

Gianluigi Buffon (40) staat bijzonder dicht bij PSG

Gianluigi Buffon besloot 22,5 jaar na zijn debuut bij Juventus te vertrekken. Het icoon van het Italiaanse voetbal stopt echter niet met keepen. (Lees meer)


Sporting Charleroi aast op basispion van STVV

Sporting Charleroi heeft zijn zinnen gezet op de 23-jarige Damien Dussaut. De polyvalente vleugelspeler kwam vorig seizoen 27 keer in actie voor de Kanaries.


AA Gent leent talent Elton Kabangu opnieuw uit

AA Gent stuurde vorig seizoen verschillende jongeren op huurbasis naar andere clubs. Een van hen was bijzonder goed bij schot. (Lees meer)


30 miljoen euro per jaar voor CR7

Juventus wil Cristiano Ronaldo (33) voor 100 miljoen euro losweken bij Real Madrid. CR7 kan bij de Oude Dame een jaarloon van 30 miljoen euro opstrijken. Automerk FIAT Juventus moet zijn salaris mee helpen betalen, meldt het Portugese Record.


OFFICIEEL: Real Madrid versterkt zich en geeft 40 miljoen euro uit.

Real Madrid heeft zich versterkt met de 22-jarige Alvaro Odriozola. De rechtsachter komt voor 40 miljoen euro over van Real Sociedad, en tekende een contract voor zes jaar.


OFFICIEEL: John Bostock (ex-OHL, Antwerp) trekt naar Franse Ligue 1

John Bostock heeft een nieuwe club gevonden: hij trekt van het Turkse Bursaspor naar het Franse Toulouse. In een niet zo ver verleden speelde de middenvelder nog voor OHL en Antwerp.


Antwerp en Tino-Sven Susic gaan uit elkaar

Antwerp versterkte zich afgelopen wintermercato met Tino-Sven Susic. De 26-jarige aanvallende middenvelder tekende op de Bosuil een contract van anderhalf jaar, met een optie tot een jaar extra. (Lees meer)


OFFICIEEL: Promovendus Cercle Brugge heeft er een aanwinst bij
Foto: © photonews

Cercle Brugge versterkt zich met aanvallende middenvelder Arnaud Lusamba

Cercle Brugge maakt over enkele weken zijn opwachting in de Jupiler Pro League. Groen-zwart versterkt zich volop om geen mal figuur te slaan. (Lees meer)


KRC Genk laat Christophe Janssens definitief naar KVC Westerlo vertrekken

KRC Genk haalde deze week Zinho Gano voor de neus van Standard weg bij KV Oostende. Verder laten de Limburgers ook een speler gaan. (Lees meer)


Fede Vico (ex-Anderlecht) gaat bij C.D. Leganés aan de slag

Federico Vico Villegas, kortweg Fede Vico, belandde in de zomer van 2013 bij Anderlecht. Paars-wit betaalde toen 1,6 miljoen euro om de jonge middenvelder los te weken bij Cordoba. (Lees meer)


'AA Gent accepteert bod op Moses Simon'

Moses Simon zag het WK door een scheur in de dij in het water vallen. Een toptransfer komt er wel voor de 22-jarige Nigeriaanse international. (Lees meer)


Roberto Martinez binnenkort bondscoach van Spanje?

Roberto Martinez kan na vier WK-overwinningen op rij écht bevestigen tegen Brazilië. Toch is het niet geheel zeker dat hij na het Wereldkampioenschap nog bondscoach van België blijft, want de Spanjaard kan namelijk aan de slag in zijn thuisland. (Lees meer)


Makelaar Higuain spreekt over de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus

Het gaat bijzonder hard op de transfermarkt. Vooral de mogelijke transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus rolt over de tongen, al is er tot dusver nog geen officiële bevestiging. Maar als insiders er ook al over praten... (Lees meer)


Dedryck Boyata (Celtic) trekt interesse van Fulham

Enkele sterke WK-matchen kunnen veel doen voor een speler die doorgaans onder de radar blijft. Rode Duivel Dedryck Boyata is er zo eentje, maar nu rekent hij wel op interesse uit de Premier League. (Lees meer)


Samuel Essende (PSG) staat in het vizier van RSC Anderlecht

Deze week alleen al versterkte Anderlecht zich in het aanvallende compartiment met Ivan Santini en Zakaria Bakkali. Toch sluiten zij niet uit dat er nóg aanvalskracht bijkomt. (Lees meer)


Mario Balotelli gaat Nice verlaten voor Marseille

Na twee seizoenen bij OGC Nice staat Mario Balotelli voor een nieuwe transfer. De 27-jarige aanvaller gaat een opvallende overgang te realiseren. (Lees meer)


Ismail Azzaoui (VfL Wolfsburg) staat in de belangstelling van Cercle Brugge

De naam Ismail Azzaoui doet bij de Belgische voetbalfans wel een belletje rinkelen. Het twintigjarige Belgische talent gaat volgend seizoen mogelijk in de Jupiler Pro League aan de slag. (Lees meer)


'Straffe deal in aantocht: Club Brugge kan transferrecord breken voor volgende zomeraanwinst'

'Club Brugge kan transferrecord breken voor volgende zomeraanwinst Marcos Senesi'

Club Brugge roerde zich al volop op de transfermarkt, en nog is het niet gedaan. Anthony Limbombe en Wesley Moraes vertrekken vermoedelijk nog. Met Marcos Senesi strijkt er mogelijk nog een dure vogel neer op Jan Breydel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties