Loris Karius krijgt het opnieuw zwaar te verduren, maar monument in doel neemt het voor hem op: "Er zijn veel ergere dingen, verdorie!"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Loris Karius krijgt het opnieuw zwaar te verduren, maar monument in doel neemt het voor hem op: "Er zijn veel ergere dingen, verdorie!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is tegenwoordig niet fijn om Loris Karius te zijn. Na die voor hem dramatische finale van de Champions League heeft de Duitse doelman van Liverpool niet al te veel krediet meer en na een nieuwe weinig overtuigende prestatie in een oefenpot heeft hij alweer de boter gefret.

The Reds namen het gisteren op Amerikaanse bodem op tegen Borussia Dortmund. 1-3 werd het in het voordeel van de Duitsers en de 25-jarige Karius gaf al weer geen al te secure indruk. En dan weet je wat er gebeurt op de sociale media. 

Karius zelf bijt alvast flink van zich af, hij is de verwijten beu: "Aan zij die genoegen en plezier scheppen in het falen van andere mensen: ik heb oprecht medelijden met jullie. Wat het ook moge wezen in jullie leven dat zoveel woede en haat opwekt, ik bid dat het voorbijgaat en dat jullie opnieuw positieve zaken mogen ervaren."

Opvallend: de gebeten hond van Liverpool krijgt op de sociale media bijval van Iker Casillas. Het Spaanse monument neemt geen blad voor de mond: "Zullen de massale aanvallen op Karius ooit ophouden? Veel andere doelmannen maken hetzelfde mee. Er zijn veel ergere dingen in de wereld, verdorie! Laat die jongen met rust. Hij is uiteindelijk ook maar een mens, net als u en ik." 

 

You can ALWAYS count on your fans, Loris!! ??? — Den Text, den er in seiner Story gepostet hat ist so wahr... Es macht mich traurig, dass so ein toller Torwart wie er, so behandelt wird (von "Fans" des eigenen Vereins!!). Er verdient es einfach nicht so angegangen zu werden. Er soll endlich mal wertgeschätzt werden sowohl als Spieler als auch als Mensch. Ihn wegen dem CL Finale so zu demütigen ist einfach nur unmenschlich und nicht angebracht! Ich habe keine einzelne Sekunde darüber nachgedacht ihn nicht mehr zu unterstützen oder an ihm zu zweifeln und das werde ich auch niemals! Er wird IMMER meine Unterstützung haben und mein Lieblingsspieler bleiben!! ❤️❤️❤️ Bleib stark, auch wenn es gerade nicht einfach ist... Du bist ein Kämpfer und für mich und viele andere der Beste! ?❤️ #RealSupportNeverEnds

Een bericht gedeeld door Loris Karius Fanpage♥️ (@kariusfans) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties