Legear legt uit waarom hij voor Antwerp wou kiezen: "Ik ben geen slechterik"

Legear legt uit waarom hij voor Antwerp wou kiezen: "Ik ben geen slechterik"
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

Het was toch wel opmerkelijk: de inkt op het nieuwe contract van Jonathan Legear bij STVV was nog niet opgedroogd of daar kwam ineens Antwerp aankloppen. En de winger had wel oren naar een overgang naar The Great Old.

Legear reageert nu heel openhartig in HBvL. “Ja, ik wou graag naar Antwerp. Omdat ze een mooi project kunnen voorleggen richting play-off 1. Om financiële redenen wilde ik zeker niet gaan, dat heeft er niets mee te maken. Maar bij STVV heb ik nog twee seizoenen overeenkomst. Bij Antwerp kreeg ik een driejarig voorstel. Dat jaar extra vond ik wel interessant."

STVV wil boter bij de vis en vraagt tussen de 500.000 en 1 miljoen euro. "Dat is niet niks natuurlijk. Nu goed, ik verwacht er niets meer van. STVV wil me duidelijk niet laten gaan en ik heb altijd aangegeven dat ik hier graag ben."

"Ik ben geen slechterik die nu plots moeilijk gaat blijven doen om toch weg te kunnen, hé. Zo wil ik niet zijn. Neen: men mag van mij de volle inzet voor STVV blijven verwachten. Als er op clubniveau alsnog een overeenkomst gevonden wordt, zal ik het wel horen. Ik jaag me er niet over op. Nu telt STVV."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties