Standard pakt uit met schitterend nieuwtje en het heeft alles te maken met gerenommeerde jeugdacademie

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Standard pakt uit met schitterend nieuwtje en het heeft alles te maken met gerenommeerde jeugdacademie
Foto: © photonews

Bij Standard zitten ze absoluut niet stil want de Luikse topclub pakt vandaag uit met een nieuw en innovatief online platform dat dromende jeugdspelertjes de kans biedt om te trainen zoals de talentvolle spelers die deel uitmaken van de gerenommeerde Academie Robert Louis-Dreyfus.

Heel wat van onze huidige Rode Duivels zijn producten van de bekende academie van Standard, denk maar aan Axel Witsel, Marouane Fellaini, Michy Batshuayi, Christian Benteke en Nacer Chadli. Jonge spelertjes die graag in de voetsporen van die Belgische sterren willen treden kunnen dat vanaf nu gewoon van thuis uit. 

En dat dus allemaal dankzij het nieuwe online voetbaltrainingplatform Belgian Online Football Academy. "Het concept is heel simpel: jonge voetballers in spe krijgen de mogelijkheid om meerdere keren per week te trainen via de trainingsmethoden van de Academie van Standard. Elke week zullen er nieuwe video's van trainingsoefeningen beschikbaar zijn. Deze oefeningen worden geanalyseerd en uitgelegd door de trainers van de Academie", klinkt het bij Standard. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties