Coosemans als vervanger voor Kalinic? Vanderhaeghe heeft opvallend genoeg andere plannen in het Gentse doel

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Redactie vanuit Oostakker
| 33 reacties
Coosemans als vervanger voor Kalinic? Vanderhaeghe heeft opvallend genoeg andere plannen in het Gentse doel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent van buitenaf: Lovre Kalinic vertrekt naar een Europese topcompetitie en daar heeft de club op ingespeeld met de transfer van Colin Coosemans. Toch is Kalinic nog niet weg én is Coosemans zelfs dan lang niet zeker van een statuut als eerste keuze.

"Kalinic is momenteel in verlof, dus moeten we straks een keuze maken. Als hij terugkomt is hij nummer één, dat weten die andere ook wel", bevestigde coach Yves Vanderhaeghe op zijn persbabbel.

Als Kalinic vertrekt, komt er sowieso een andere

Yves Vanderhaeghe

En als hij toch nog vertrekt? "Die andere jongens zijn jeugd en in volle opbouw", reageerde Vanderhaeghe, waarmee hij doelt op Jari De Busser (18) en Anthony Swolfs (20). Maar dat is niet alles. "Als Kalinic vertrekt, komt er sowieso een andere. Daar is op geanticipeerd. Wat als Thoelen of Coosemans geblesseerd waren?" 

De manier waarop Vanderhaeghe dat zei, deed bovendien vermoeden dat die potentiële vervanger de nieuwe nummer één zou zijn. In dat geval moet zomeraanwinst Coosemans hoe dan ook genoegen nemen met een back-upstatuut en dat leek nochtans zeker niet het geval bij zijn transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties