Reactie Vanuit het niets staat plots 'sterk offensief trio' op in Tubeke

Vanuit het niets staat plots 'sterk offensief trio' op in Tubeke

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig seizoen was het in elke wedstrijd van Tubeke de vraag hoe de ploeg in godsnaam een doelpunt ging kunnen maken. Tegen Beerschot Wilrijk scoorden de Waals-Brabanders evenveel dan in heel de voorbereiding. Geen toeval, want het kon voor het eerst op zijn twee meest recente aanwinsten rekenen.

Zo werd diepe spits Thomas Henry voor het eerst ondersteund door Banou Diawara en Pedro Henrique. Voor die laatste twee was het de eerste wedstrijd in het shirt van Tubeke. Pas toen de drie aanvallers samen op het veld stonden, kende de ploeg zijn beste periode.

"Ik ben tevreden over de prestatie van Diaware en Henrique. Het zijn nieuwe spelers, we hadden dus nog geen referentie. Diawara moet nog ritme opdoen. Ze hebben alletwee een goed schot op doel en kunnen scoren", stelde trainer Christian Bracconi vast.

Vervanger van Stevance

Met twee doelpunten in de eerste competitiematch gaf Henry dan weer de indruk een waardige vervanger te zijn voor Florent Stevance. "Ook de kwaliteit van Henry bevalt mij. Met hem erbij hebben we een sterk offensief trio dat tegenstanders in de problemen kan brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties