Wie moet Anderlecht-verdediger Vranjes vervangen tegen Club Brugge: verschillende opties, maar is er wel een goeie?
Hermès Van Damme
| 46 reacties

Wie moet Anderlecht-verdediger Vranjes vervangen tegen Club Brugge?

Wie moet Anderlecht-verdediger Vranjes vervangen tegen Club Brugge: verschillende opties, maar is er wel een goeie?

Afgelopen vrijdag liep Ognjen Vranjes tegen een rode kaart aan die hem mogelijk een schorsing van drie speeldagen oplevert. In het slechtste geval mist Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck de Bosniër tegen Club Brugge, Antwerp en KRC Genk.

De vraag is nu hoe Vanhaezebrouck de afwezigheid van Vranjes moet oplossen? Tegen Oostende en Charleroi ving Appiah het gemis van Bornauw en vervolgens Milic op, maar een zekere indruk liet hij niet achter. De Fransman met Ghanese roots scoorde geen punten op Mambourg.

Welke oplossingen zijn er dan nog? Hannes Delcroix (19) is er een van, maar net als Bornauw is het jeugdproduct nog bitter jong. Bovendien haalt hij nog niet het niveau van zijn leeftijdsgenoot.

Kara Mbodj is een alternatief dat nog steeds in Neerpede rondloopt. De Senegalees mag weg, maar raakte nog niet getransfereerd. Bovendien bestaan er twijfels over zijn fysieke paraatheid. Elias Cobbaut is door zijn enkelblessure geen alternatief.

Blijft over: Abdul Karim Danté. Danté kreeg vorig seizoen al geregeld zijn kans. Ook hem inbrengen in een kraker als die van zondag blijft een risico.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties