Bayat hielp met Teodorczyk, maar toch behoudt nieuwe bestuur afstand

Bayat hielp met Teodorczyk, maar toch behoudt nieuwe bestuur afstand

Mogi Bayat heeft de banden met het nieuwe bestuur van Anderlecht aangehaald. De Belgische Iranees heeft Lukasz Teodorczyk weggekregen en misschien vindt hij ook nog een oplossing voor Kara Mbodji. Maar Luc Devroe en Marc Coucke geven hem toch nog geen vrije toegang.

De twee toplui van Anderlecht hebben volgens S/V Magazine alle oude dossiers uitgespit en hebben daar een paar dingen gevonden die hen niet aanstaan. Zo zal hij niet snel een speler naar Brussel kunnen brengen zolang Coucke er de plak zwaait. 

Luc Devroe heeft zijn eigen netwerk van managers waarmee hij werkt. Daarnaast rekent hij meer en meer op de scouting, een cel die de voorbije jaren niet echt gebruikt werd. Ook staat de deur open voor alle scouts die een speler willen voorstellen. Herman Van Holsbeeck, de vorige manager, steunde meer op de contacten van Mogi.

In de recrutering dit seizoen is Bayat dan ook nog niet voorgekomen. Didier Frenay (Antonio Milic, Dimata, Cobbaut, Adzic en Didillon) en Jacques Lichtenstein (Bakkali) mochten wel al spelers binnenbrengen. Patrick De Koster - ook een goed contact van Devroe - zou ook nog wel eens kunnen meespelen in de laatste rechte lijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties