Beste verdediging van de Jupiler Pro League is zelfs nog niet op volle kracht, Bölöni geeft update
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 22 reacties

Hoe staat het met de blessures van Antwerp-verdedigers Buta en Batubinsika?

Beste verdediging van de Jupiler Pro League is zelfs nog niet op volle kracht, Bölöni geeft update

Afgelopen weekend kreeg Antwerp tegen de landskampioen pas zijn eerste goal van het seizoen binnen. Eentje in vier wedstrijden, da's niemand anders gegeven. En dan is de achterlinie van The Great Old nog niet eens op volle sterkte.

Zowel Dylan Batubinsika als Aurélio Buta zitten nog in de ziekenboeg, coach Laszlo Bölöni gaf een update aan ​Het Laatste NieuwsVooral over die eerste heeft hij grote zorgen.

"Batubinsika is nog steeds niet volledig hersteld. Zijn situatie is extreem delicaat", sprak Bölöni. "Zijn herstel vraagt intussen al vier maanden de tijd. Dat is echt heel, heel lang voor een spierscheur."

"Hij traint, loopt, en speelde met toestemming van de medische staf zelfs al een oefenwedstrijd, maar heeft nog steeds last. Ik weet niet wanneer hij weer fit zal zijn, maar ik verwacht hem pas in november weer echt terug."

Gelukkig staat de andere verdediger verder in zijn revalidatie. "Buta heeft intussen geen pijn meer en traint weer met de groep, maar wanneer hij weer wedstrijdklaar zal zijn, moet nog met de medische staf bekeken worden", aldus Bölöni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties