Voormalig smaakmaker keert terug naar de Bosuil: "De fans van Antwerp ontgoochelen nooit"
Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters
| 5 reacties

Johanna Omolo (Cercle Brugge) kijkt uit naar terugkeer op Bosuil

Voormalig smaakmaker keert terug naar de Bosuil: "De fans van Antwerp ontgoochelen nooit"
Foto: © photonews

De Bosuil mag enkele vertrouwde jongens ontvangen zaterdagavond. Eén ervan, Johanna Omolo, was er trouwens één van de smaakmakers, maar maakt nu het mooie weer bij Cercle Brugge. De middenvelder kijkt wel uit naar het weerzien met de supportersschare.

Omolo verhuisde vorige zomer ietwat verrassend naar Jan Breydel. De Keniaan speelde drie seizoenen in Deurne Noord en was er ook publiekslieveling. Het jaar van de promotie was hij trouwens één van de beste spelers. "Het gaat speciaal worden. We hebben wel wat geschiedenis samen hé", lacht hij.

Het is afwachten, maar gezien hij eigenlijk mocht vertrekken en een oplossing moest zoeken, zou hij wel eens hartelijk ontvangen kunnen worden door de fans. "Ik kijk er naar uit om terug eens op de Bosuil te spelen. Het zal een harde wedstrijd worden, maar het gaat fantastisch worden. Ik weet nog dat de sfeer en de supporters je nooit ontgoochelen. De fans zullen ongelooflijk zijn, zoals altijd."

Omolo, toen hij nog een publiekslieveling op de Bosuil was.

Cercle Brugge doet het intussen boven verwachting goed. "We hebben hard gewerkt, we kennen onze doelstellingen en willen die bereiken", zegt hij ferm. "Het niveau is hoger in 1A, maar we weten dat we er klaar voor zijn, net als Antwerp. Ik heb nog steeds contact met een aantal spelers. Het zal leuk worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties