Spelers Antwerp enthousiast over komst Mbokani: "Hij zal ons nog beter maken"
Dirk Pieters
| 2 reacties

Spelers Antwerp zijn het eens over de komst van Dieumerci Mbokani

Spelers Antwerp enthousiast over komst Mbokani: "Hij zal ons nog beter maken"
Foto: © photonews

Antwerp won zaterdagavond met 1-0 van Cercle Brugge. Een deugddoende overwinning voor de Great Old, maar het gespreksonderwerp op de tribunes en in de perszaal was toch de komst van Dieumerci Mbokani.

De nieuwe aanvaller van Antwerp liet zich na de wedstrijd al meteen opmerken in de kleedkamer van Antwerp. Doelman Sinan Bolat is blij de spits terug te zien. "Hij kwam zich voorstellen en ons ook feliciteren met de overwinning. Ik ken hem goed. Zowel op als naast het veld komen we goed overeen. Iedereen kent zijn kwaliteiten en dat is doelpunten maken. Ik hoop dat hij snel fit is, want we hebben het moeilijk om doelpunten te maken", aldus de goalie van Antwerp.

Ook Opare kent Mbokani van in zijn periode bij Standard: "Zijn aankoop zal zeker iedereen een boost geven. Het is een straffe spits en hij zal ook de anderen beter maken. Bolingi en Owusu zijn ook heel belangrijk voor deze ploeg, dat zagen we vandaag weer. Maar voorin hebben we nu meer opties en dat zal iedereen dan weer ten goede komen."

Hoorde dat hij echt goed is

Voor Juklerod was de nieuwste transfer dan weer een groot vraagteken. "Ik vernam dat er een nieuwe spits was en dat iedereen hem kent. Ik  hoorde dat hij echt goed is. Dat kan alleen maar in mijn voordeel zijn. Ik zal er regelmatig tegen spelen op training. Hij kan me alleen maar beter maken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties