Reactie Vanhamel speelt opnieuw met vertrouwen: "Tweede keer de nul gehouden"

Dirk Pieters
| 4 reacties
Vanhamel speelt opnieuw met vertrouwen: "Tweede keer de nul gehouden"
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk weet weer wat winnen is in de competitie. Na drie gelijke spelen op een rij werd er vrijdagavond met het kleinste verschil gewonnen van Union. Doelman Mike Vanhamel hield zijn netten schoon.

Het is de tweede wedstrijd op rij dat de goalie geen tegendoelpunt weet te slikken. "Vorige week in de beker hielden we ook al de nul. Toen had ik niet echt veel werk, maar slikten we toch geen doelpunt. Nu was het de eerste keer in de competitie tegen een sterke tegenstander. Union heeft ons met momenten pijn gedaan, maar toch geeft dit vertrouwen", aldus de doelman. 

Op het juiste moment scoren 

De thuisploeg zat in de eerste helft helemaal niet in de wedstrijd. Achteraan was het bibberen en beven, maar ook op het middenveld en in de aanval lukte er weinig. "Ons doelpunt viel echt wel op de goede moment. Dat was goed voor de ploeg. Nadien toonden we de juiste mentaliteit. We hielden het goed gesloten achteraan."

Ook in de slotfase konden de bezoekers niets meer forceren. "De eerste helft lag het tempo enorm hoog. Het was wachten hoelang Union dat konden volhouden. Op het einde zaten ze door hun beste krachten heen en waren ze nog nauwelijks gevaarlijk. We staan nu terug onder de mensen en moeten hierop verder bouwen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties