Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag zes kregen we een indrukwekkende demonstratie van Club Brugge tegen en zwak Zulte Waregem, presteerde Deschacht sterk bij Lokeren én kon Gent nog eens duidelijk winnen. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Tussen de palen zorgde Olivier Werner ervoor dat het geen 6-1 werd in Charleroi-Moeskroen. Met enkele puike reddingen vermeed hij een absolute blamage.

Verdediging

Achterin zette Olivier Deschacht meteen een sterke prestatie neer bij Sporting Lokeren. Onder zijn leiderschap wonnen de Waaslanders van de buren uit Beveren. Rocky Bushiri was dan weer overal in de verrassende zege van Eupen tegen Standard en Timothy Derijck maakte heel wat indruk bij zijn Gents debuut.

Middenveld

Op het middenveld zetten zowel Trossard, Verstraete en Vanaken hun selectie voor de Rode Duivels kracht bij. Vooral Hans Vanaken was misschien wel dé man van het weekend.

Dennis was opnieuw de wervelwind die we begin vorig seizoen door de eerste weken van de competitie zagen razen en Niane deed bij Charleroi meteen Baby vergeten.

Aanval

Voorin kon Owusu -alweer hij- het Astridpark doen verstommen met een late gelijkmaker. Ilombe Mboyo maakte het zijn ex-club KRC Genk dan weer enorm lastig met twee goals.

Niet eens met onze keuze? Stel HIER jouw eigen Team van de week samen en deel ze in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties