De Rode Duivels verhuizen naar VTM: "Ik heb gehoord dat ze er bij de VRT toch niet mee konden lachen"

Redactie
| 492 reacties
De Rode Duivels verhuizen naar VTM: "Ik heb gehoord dat ze er bij de VRT toch niet mee konden lachen"
Foto: © photonews

De oefeninterland van vrijdag in Schotland en de eerste wedstrijd van de Nations League volgende week vrijdag in IJsland zijn niet live op de VRT te zien. VTM heeft namelijk de rechten in zijn bezit.

VTM zendt de komende vier jaar de kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels + hun matchen in de Nations League uit. Bij de openbare omroep zouden ze niet zo inzitten met de verhuis, aangezien de wedstrijden voor EURO 2020 en het WK van 2022 wel nog in het bezit zijn. "Tiens, ik heb gehoord dat ze er bij de VRT toch niet mee konden lachen", vertelt VTM-presentator Maarten Breckx in Humo.

"Akkoord, die toernooien zijn het summum. Maar voor de wedstrijd tegen Schotland zitten we wel in Hampden Park, één van de mooiste stadions van Europa. En na IJsland volgt er een derby der Lage Landen tegen Nederland. Daar ga ik graag voor zitten."

Live kijken

"Voetbal is één van de weinige dingen waar mensen nog live naar kijken in plaats van uitgesteld. Ze willen Hazard, Courtois en Kompany aan het werk zien. Maar op welke zender de match wordt uitgezonden, dat kan ze weinig schelen, daar ben ik me terdege van bewust", aldus Breckx.

(Lees HIER meer over de verdeling van de TV-rechten)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties