Marcelo hakt knoop door over carrière

Redactie
Marcelo hakt knoop door over carrière

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Pogba - Milinkovic-Savic - Marcelo - Vanhaevermaet - Hernández

Marcelo hakt knoop door over carrière

Marcelo werd de voorbije dagen en weken gelinkt aan een transfer naar Juventus, waar hij zijn maatje Cristiano Ronaldo zou terugvinden. Hij heeft nu op het clubwebstek van Real komaf gemaakt met die geruchten en wil zijn carrière uitdoen bij De Koninklijke

Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09

Manchester United-middenvelder Paul Pogba houdt deur op een kier voor FC Barcelona

Paul Pogba moet er intussen horendol van worden. Elke dag wordt er gepraat over zijn relatie met José Mourinho, de toekomst bij Man United en vooral de interesse van Barcelona. De Franse middenvelder breekt nu de stilte en sluit opvallend genoeg niets uit. (Lees meer)


Sergej Milinkovic-Savic (ex-Genk) liet PSG links liggen voor verlengd verblijf bij Lazio

Sergej Milinkovic-Savic is en blijft minstens tot januari de ster van Lazio. De Servische middenvelder was nochtans één van de meest gegeerde spelers op de Europese transfermarkt als we de geruchten mochten geloven. (Lees meer)


Manchester United neemt contact op met Atlético Madrid voor Lucas Hernandez

Vlak na Transfer Deadline Day is Manchester United al bezig met de wintertransferperiode. Dan zou José Mourinho er alles aan willen doen om Lucas Hernandez naar Old Trafford te halen. (Lees meer)


Belgian Red Flame Justine Vanhaevermaet van RSC Anderlecht naar Duitse Sand

Met Justien Odeurs en Tessa Wullaert vertrokken de twee Red Flames die we in de Bündesliga actief hadden, maar ondertussen is er een nieuwe Belgische present in Duitsland. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties