Verheyen niet blij met zijn spitsen: "Ze hebben allemaal kansen gehad. Ik kan ze er toch zelf niet inschieten?"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 3 reacties

Gert Verheyen is niet blij met de productiviteit van zijn spitsen

Verheyen niet blij met zijn spitsen: "Ze hebben allemaal kansen gehad. Ik kan ze er toch zelf niet inschieten?"
Foto: © photonews

Gert Verheyen krijgt zijn ploeg maar niet aan het scoren. En dat frustreert hem wel wat. De coach van KV Oostende ziet dat zijn spitsen niet scoren. Twee goals in zeven wedstrijden is inderdaad bijzonder mager.

Eentje voor Sakala en eentje van Guri. Voor de rest waren het verdedigers en middenvelders die voor de productie zorgden. Tegen Cercle Brugge ging er opnieuw bijzonder weinig dreiging van uit.

"Eigenlijk wil ik daar niet te veel over praten", aldus Verheyen. "Ik ben zelf aanvaller geweest en ik weet dat je die mannen onder druk zet als je erover praat. Die jongens beseffen dat wel goed genoeg van zichzelf. Alé, sommigen toch..."

Als je twee goeie hebt, moet je die altijd zetten. Maar ja...

Maar het is wel een probleem. "Het kan geen jaar duren dat al je goals van je verdedigers en middenvelders komen. Ze hebben allemaal kansen gehad, behalve Fashion (Sakala) iets minder. De rest zit bijna allemaal aan 500 speelminuten. Dan is de productie weinig hé."

En de oplossingen? "Wat kan ik doen? Ik kan ze er zelf toch niet inschieten. Ik ben tot nu heel rustig gebleven. Het enige waar je over kan nadenken is met twee spitsen spelen. Als je er twee goeie hebt, moet je die altijd zetten. Maar ja..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties