Verstraete kent het grootste gevaar van Club nu al iets beter: "Maar ik ga niet anders in duel gaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Verstraete kent het grootste gevaar van Club nu al iets beter: "Maar ik ga niet anders in duel gaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent tegen Club Brugge, het is altijd een duel op het scherpst van de snee. Als ex-speler van Club heeft het voor Birger Verstraete nóg iets extra. Hij weet alvast wie hij niet uit het oog mag verliezen.

Hij heeft de wedstrijd tegen Dortmund ook gezien. "Ik vond dat Brugge een redelijk sterke eerste helft speelde, maar in de tweede helft was het iets minder. Ik hoop dat het in de benen zal blijven hangen", aldus de middenvelder van Gent. "Het is echt wel sterk wat ze neergezet hebben tegen toch niet de kleinste ploeg."

Of hij er veel wijzer van werd, is een andere zaak. "Uiteraard is het een ploeg die we al goed kennen. We weten dat ze bepaalde kwaliteiten hebben en bepaalde spelers die we zo weinig mogelijk aan de bal mogen laten komen." Hans Vanaken is daar uiteraard één van.

Hans vanaken is een fantastische voetballer

"Ik heb al veel tegen Hans gespeeld en het is fantastische voetballer. Het zullen duels op het scherpst van de snee worden en we zullen wel zien wat er komt. Er zijn nog bepalende spelers, maar Hans is er zker een van." Zich inhouden omdat ze net samen bij de nationale ploeg spelen, daar is uiteraard geen sprake van.

"Op het veld zie je soms zelfs niet met wie je in duel gaat, het is niet omdat we samen bij de nationale ploeg speelden, dat we plots anders die duels gaan ingaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties