Reactie Onur Kaya met verstomming geslagen in het knotsgekke 1B: "Ik snap er niets van" en "Dan pas ben je vertrokken"

Onur Kaya met verstomming geslagen in het knotsgekke 1B: "Ik snap er niets van" en "Dan pas ben je vertrokken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL en Beerschot Wilrijk zijn na de zevende speeldag weer een nederlaag rijker. Ondanks de zege van KVM tegen Westerlo heeft Onur Kaya met zijn nieuwe ploeg ook al genoeg moeilijkheden gekend. Het lijkt wel of hij sinds zijn overstap van Zulte Waregem naar KV in een nieuwe wereld is terechtgekomen.

De aanvallende middenvelder krijgt kop noch staart aan de uitslagen in eerste klasse B. "Ik snap er niets van. Iedereen wint van iedereen. Het is een beetje gek. Als je ziet dat Lommel vier doelpunten binnen krijgt bij Westerlo en dan ineens weer met 1-3 gaat winnen op het veld van Beerschot Wilrijk... Ik snap het niet", moet Kaya eerlijk toegeven.

Uitmatch in Lommel superbelangrijk

Hij is wel blij dat KV Mechelen weer op de rails staat, maar waarschuwt zijn ploegmaats meteen. "Belangrijk is dat je zaterdag in Lommel wint. Dan pas ben je vertrokken. Want nadien hebben we nog slechts vier thuismatchen in de eerste periode. Als je eens niet op niveau bent, gaat de geschiedenis zich weer herhalen. Zaterdag wordt superbelangrijk."

Ongetwijfeld zal het de betrachting zijn van de Mechelaars om Kaya uit het gewoel van de duels te houden en aan het voetballen te krijgen. "De supporters willen vechtlust zien. Die moeten we tonen. Maar als je steeds in het duel zit, geraken velen in hun spel niet. Als de mentaliteit er is, zie je meteen dat we goed kunnen voetballen. We hebben de voetballers in huis waarmee we wedstrijden kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties