V-Boys Veltem begint overtuigend aan bekercampagne en wint in La Louvière

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit La Louvière
| 0 reacties
V-Boys Veltem begint overtuigend aan bekercampagne en wint in La Louvière
Foto: © SC

V-Boys Veltem heeft zich overtuigend geplaatst voor de tweede ronde van de Beker van België zaalvoetbal. De V-Boys namen vlot de maat van ARG La Louvière. Dieter De Backer blonk uit met 6 goals.

In de eerste ronde van de Beker van België wachtte voor de V-Boys de verre verplaatsing naar het Henegouwse La Louvière. Maar de V-Boys wilden zich niet laten verrassen en namen een furieuze start. De Backer knalde de 0-1 voorsprong knap in doel, Ringoet liet de thuisdoelman dan weer geen schijn van kans met een loeier in de winkelhaak. 

0-5 bij de rust

Een droomstart voor de V-Boys en het begin van een heuse onemanshow van uitblinker De Backer. Aanvoerder Vanhentenrijk zette de aanvaller op weg naar de 0-3 en met zijn 3e en 4e treffer van de avond zette diezelfde De Backer de 0-5 ruststand op het bord. Bezoekend sluitstuk Hautphenne kreeg voor de pauze amper werk te verzetten. 

De wedstrijd was dan al gespeeld en na de pauze kon de thuisploeg tegenprikken, 1-5. De V-Boys namen het heft opnieuw in handen en De Backer - wie anders - liet de score oplopen tot 1-7. De bezoekers wrongen nog enkele kansen de nek om en zo kon La Louvière nog milderen tot 2-7, wat ook de eindstand was. De overwinning en het vooropgestelde ticket voor de tweede ronde zijn echter wel een feit voor de V-Boys. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties