Ivan Leko wijzigt zijn team mogelijk op drie posities voor clash tegen Standard

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties
Ivan Leko wijzigt zijn team mogelijk op drie posities voor clash tegen Standard

Club Brugge trekt zondag naar Luik voor de clash met Standard en kan de Rouches al op 13 punten zetten indien het wint. Ivan Leko is alvast van plan om enkele wijzigingen door te voeren.

Na de 3-1 nederlaag tegen Atlético Madrid wacht voor de landskampioen de altijd moeilijke verplaatsing naar Sclessin. De kans is groot dat Ivan Leko zondag roteert. Mogelijk wijzigt de Kroaat zijn team op drie plaatsen, meldt Het Nieuwsblad. 

Mata krijgt waarschijnlijk zijn eerste basisplek, ten koste van de jonge Vlietinck. De ex-rechtsachter van Charleroi en Genk kreeg eerder al tegen Cercle Brugge en Dortmund speelminuten als invaller. Achteraan krijgt Mitrovic wellicht de voorkeur op de blessuregevoelige Poulain, die dit seizoen al elke match in actie kwam. 

Dennis krijgt voorkeur op Schrijvers

Vooraan krijgt Dennis nog eens zijn kans als centrale aanvaller, naast Wesley. Dennis wordt dit seizoen vaak uitgespeeld op de flank, maar krijgt de voorkeur op Schrijvers, al stond die tegen stadsrivaal Cercle nog twee keer aan het kanon. Op het middenveld behoudt Rits zijn plek naast Vormer en achter Vanaken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties