Crisis compleet bij OHL: "Elke week sta ik hier met hetzelfde verhaal..."

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Mechelen
| 5 reacties
Crisis compleet bij OHL: "Elke week sta ik hier met hetzelfde verhaal..."
Foto: © photonews

2 op 21 en 4 nederlagen op rij. De malaise is compleet bij Oud-Heverlee Leuven. Achter de Kazerne konden de Vlaams-Brabanders opnieuw niet overtuigen, met een pijnlijke 3-0 nederlaag tot gevolg. Jellert Van Landschoot kan het nauwelijks nog geloven.

OHL kreeg opnieuw een zware opdoffer te verwerken in Mechelen. Slecht voetbal, geen kansen en de defensie was bij momenten een zeef. "Elke week sta ik hier met hetzelfde verhaal", vertelde middenvelder Jellert Van Landschoot na afloop. "Ik heb hier eigenlijk weinig op te zeggen."

"KV Mechelen was sterker in de eerste helft en creëerde meer kansen. We gaan dan rusten met een 2-0 achterstand. Dan weet je al dat het moeilijk wordt en dan krijg je nog een 3e goal tegen op corner, waarbij iemand helemaal alleen vrij staat", aldus de huurling van Club Brugge.

'Veel kwaliteit, maar...'

OHL werd voor het seizoen bestempeld als één van de favorieten voor promotie. "We hebben veel kwaliteit in deze kern, maar het komt er niet uit", baalt Van Landschoot. "We hebben zelf niks getoond. Die tegengoals vallen ook te gemakkelijk. Maar we hebben vooral zelf te weinig gecreëerd en constant achter de feiten aangelopen."

Van Landschoot, één van de jonkies bij de Leuvenaars, blijft wel voorop in de strijd gaan. "Als het niet loopt, is het enige dat je kan doen strijden en ervoor gaan. Op een moment zal het wel keren. Ik blijf er altijd voor gaan en 100% mijn best doen. En hopelijk zit het snel opnieuw mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties