Reactie Hans Vanaken wil eerste verlies van Club Brugge niet opblazen: "25 op 30, niets aan de hand"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Sclessin
| 27 reacties
Hans Vanaken wil eerste verlies van Club Brugge niet opblazen: "25 op 30, niets aan de hand"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee maanden lang leek Club Brugge zo goed als onklopbaar. De verliespartijen in de Champions League waren met het hoofd hoog, de bekeruitschakeling was een uitschuiver van de B-ploeg... Maar tegen Standard werd blauw-zwart écht naar huis gespeeld.

"Op Standard kan iedereen verliezen, maar het had anders gekund", sprak Hans Vanaken na afloop. "We mochten eigenlijk nog van geluk spreken dat het maar 1-0 stond aan de rust, want ze konden gerust twee of drie gescoord hebben. En daar hadden wij heel weinig op kunnen zeggen."

"We konden uiteindelijk nog iets van die tweede helft maken, maar we grijpen onze kansen niet en daarom verliezen we hier vandaag." Dat betekende de allereerste competitienederlaag van het seizoen.

"Of dit de aanpak van de andere ploegen gaat veranderen? Dat denk ik niet", verwacht Vanaken. "Je kunt geen heel seizoen winnen, daar zal altijd wel eens een verliesmatch tussenzitten. Dit kan gewoon eens gebeuren en meer is het ook niet. Tenslotte pakken we 25 op 30, dus er is niets aan de hand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties