FC Barcelona wil toeslaan voor linksback

Redactie
FC Barcelona wil toeslaan voor linksback
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

FC Barcelona wil toeslaan voor linksback

De onderhandelingen tussen Liverpool en Alberto Moreno schieten niet op. Daar wil FC Barcelona, dat versterking voor die positie zoekt, gebruik van maken.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/10

Trekt Thierry Henry naar AS Monaco?

Thierry Henry staat opnieuw volop in the picture dezer dagen. Na Bordeaux -waarbij hij uiteindelijk niet op het aanbod inging- kwam Aston Villa en nu zou nog een derde club genoemd worden. (Lees meer)


Real blijft niet bij de pakken zitten na liefdesverklaring Hazard
Foto: © photonews

Eden Hazard zou in de winter naar Real kunnen

Eden Hazard steekt in bloedvorm en bij Chelsea willen ze dan ook maar wat graag zijn contract verlengen. De winger heeft echter een voorliefde voor Madrid en liet dat onlangs in de media nog blijken. (Lees meer)


Stanciu (ex-Anderlecht) gelinkt aan nieuwe club

Anderlecht liet Nicolae Stanciu vorige winter naar het Tsjechische Sparta Praag vertrekken. Nu wordt de Roemeense spelmaker in de Turkse media gelinkt aan Fenerbahçe.


Juventus reageert op de geruchten over Pogba

De jongste weken groeiden de geruchten over een terugkeer van Paul Pogba naar Juventus. De Oude Dame reageerde nu dat een comeback momenteel niet aan de orde is.Transfernieuws en Transfergeruchten 08/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties