Advocaat van Mogi Bayat doet opvallende uitspraak: "Mijn cliënt verzamelt al heel zijn leven verpakkingen van luxehorloges"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 81 reacties
Advocaat van Mogi Bayat doet opvallende uitspraak: "Mijn cliënt verzamelt al heel zijn leven verpakkingen van luxehorloges"

Mogi Bayat is een van de spilfiguren in het grootschalig fraudeonderzoek dat deze week aan het licht kwam. De beruchte spelersmakelaar zit al enkele dagen vast.

Bayat wordt in verdenking gesteld van criminele organisatie en witwaspraktijken. In Le Soir geeft zijn raadsman Jean-Philippe Mayence meer uitleg over de voorbije dagen.

Kwaad is geschied

"Mijn cliënt was zeer aangeslagen in het begin. Hij besefte al snel dat het heel moeilijk zou worden om weer omhoog te klimmen. Zijn reputatie is immers besmeurd. Het kwaad is geschied, zelfs indien de speurders hem in de toekomst zuiveren."

Over de dure cadeaus die Bayat aan bevriende personen uitdeelde  - speurders namen verpakkingen van luxehorloges ter waarde van 8 miljoen euro in beslag - zegt Mayence het volgende. "Het klopt dat mijn cliënt met betrekking tot de BTW niet helemaal in orde was, maar met de bedragen die het parket vermeldt, ben ik het niet eens. Mijn cliënt verzamelt al heel zijn leven verpakkingen van luxehorloges. Dat is ook zijn goed recht", voegde Mayence er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties