Reactie Het grootste werkpunt bij Gent? Zingen na de match... "Neen, het was geen ziggezagge"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostende
| 3 reacties
Het grootste werkpunt bij Gent? Zingen na de match... "Neen, het was geen ziggezagge"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Interviews met Stallone Limbombe zijn een belevenis, zeker na een 0-4 overwinning. De rechtsbuiten flitste in Oostende zowel tijdens als na de match. Hij scoorde er drie waarvan er twee ook telden.

"Een hattrick? Bijna, hé. Het was terecht afgekeurd, wegens offside. Hoe het voelde? Goed, we hebben een goeie wedstrijd gespeeld, veel druk naar voren, wat de coach vroeg. We hebben onze taak goed gedaan", opende hij bescheiden. De nieuwe accenten die Thorup legde, liggen hem wel.

"Er is meer druk naar voren en we moeten niet naar achteren kijken, hij wil aanvallend voetbal en dat hebben we ook gebracht." Het is meer op maat van Limbombe dan wat Vanderhaeghe vroeg. "Ja, het ligt me beter."

Flik-flaks

Wat hem ook goed ligt, is een doelpunt vieren. Bij zijn laatste gooide hij er een hoop flik-flaks achteraan. "Man dat was een lelijke goal." Hij maakte het dus goed met zijn viering. "De viering was ook leuk, hé, wat vond jij ervan? Ik deed dat vroeger wel vaak. Je moet je gewoon durven gooien."

We hoorden ook nog dat Thorup verrast was dat er niet gezongen werd na de gewonnen partij. "Daar moeten we nog wat aan werken." Zijn groep kent de coach alvast goed. "Hij heeft mij gekozen om dat te doen. Het was geen ziggezagge, wel achicachicachi, aiaiai."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties