Reactie Ook Gents bestuur fleurde op na monsterzege in Oostende: "Niet te beschrijven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostende
| 19 reacties
Ook Gents bestuur fleurde op na monsterzege in Oostende: "Niet te beschrijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de woelige weken, mét een coachwissel, was de 0-4 zege tegen KV Oostende een godsgeschenk voor AA Gent. Ook voorzitter Ivan De Witte kon opnieuw rustig ademhalen.

"Ik heb toch een zekere mentaliteitsverandering gezien. Het was een ploeg die er echt voor ging", aldus voorzitter Ivan De Witte na de 0-4 op bezoek bij Oostende. "Ik wil vooral de uitgesproken overwinning onthouden en het feit dat we de hele wedstrijd gedomineerd hebben en Oostende niet in het spel lieten komen."

Ook de Gentse supporters lijken, enkele weken na het harde protest bij de 1-5 thuisnederlaag tegen KRC Genk, opnieuw helemaal mee in het verhaal. "Ik kan niet beschrijven hoeveel deugd deze overwinning doet. Het was geweldig, voor de club is dit een heel belangrijk moment."

Verlies Verstraete

Birger Verstraete viel wel uit. "Hij is een belangrijke pion en was ook zeer goed aan het spelen, maar je zag dat het team vertrouwen had. De schakels klikten goed aan elkaar." Het verlies van Verstraete werd dus goed opgevangen. "Ik vond ook dat Chakvetadze een bijzondere wedstrijd speelde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties