Reactie KVM-doelman Verrips van bankzitten naar bijzondere verwezenlijking: "Ik ben er zeker trots op"

KVM-doelman Verrips van bankzitten naar bijzondere verwezenlijking: "Ik ben er zeker trots op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het begin van het seizoen was hij nog tweede keus en intussen groeide doelwachter Michael Verrips uit tot sterkhouder bij KV Mechelen. Hij moest zich in de laatste anderhalve maand enkel in de bekermatch tegen Antwerp één keer omdraaien. In 1B heeft de Nederlander een mooi record te pakken.

In de thuismatch tegen Roeselare moest Verrips nog 25 minuten zijn netten schoon houden om de doelman met de langste reeks zonder tegendoelpunt in 1B te worden. Hij vervulde zijn job met glans - hij moest er ditmaal niet eens zoveel voor doen - en liet zich ook in het vervolg van de wedstrijd niet verrassen.

"Het was nu niet dat ik de minuten aan het aftellen was. Ik ben deze week wel door een aantal mensen geconfronteerd over dat mogelijke record. Ik ben er zeker trots op", aldus een tevreden Michael Verrips. "We hebben wederom de nul gehouden. Een clean sheet is altijd fijn voor een keeper. Dat geeft ook vertrouwen aan het hele team."

Zelf blijven winnen

En dan maar hopen dat die clean sheets straks ook iets opleveren, een periodetitel bijvoorbeeld. Nog drie keer zegevieren en het is zover. "Ieder persoon is natuurlijk anders, maar ik ben totaal niet bezig met wat de andere teams doen. Ik wil ervoor zorgen dat wij blijven winnen. Het kan wel zijn dat die laatste wedstrijd tegen Union heel belangrijk gaat worden. Als wij blijven winnen, zijn we eerste periodekampioen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties