Beste start ooit in de Premier League, maar zwartgallige manager... "Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld bij de club"

Beste start ooit in de Premier League, maar zwartgallige manager... "Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld bij de club"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mauricio Pochettino is ongelukkig. Een openingszin die kan tellen als je weet dat Tottenham 21 punten pakte uit 9 wedstrijden. De beste seizoensstart ooit, maar er ligt Pochettino iets zwaar op de maag. White Hart Lane zal immers pas in januari klaar zijn.

Pochettino zit met veel zorgen: de vertraging aan de bouw van het stadion, de weinige versterkingen deze zomer en de vermoeidheid bij zijn WK-gangers. "Het is raar, als je kijkt naar de resultaten, maar ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld in vijf jaar bij Tottenham als nu", geeft hij toe.

“Het is moeilijk om uit te leggen, er zijn veel dingen gebeurd. Ik ben teleurgesteld omdat we nog steeds wachten op het nieuwe stadion. Er zijn afgelopen zomer ook veel dingen gebeurd. Veel dingen waar mijn humeur niet veel beter van wordt."

In de Champions League ging het wel nog niet van een leien dakje. Na drie duels hebben de Spurs nog maar één punt. "Ik denk dat we als team nog steeds niks hebben gewonnen. Op de momenten dat we er per se moeten staan, lukt dat ons niet. Het is een leerproces. Of wellicht gaan we het nooit leren omdat we weliswaar kwaliteit hebben, maar onze grens hebben bereikt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties