"Als Lambrecht een trainer was, hij had zichzelf al aan de deur gezet"

"Als Lambrecht een trainer was, hij had zichzelf al aan de deur gezet"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

't Is eigenlijk wel makkelijk om te weten bij wie je moet zijn bij Sporting Lokeren. De 87-jarige Roger Lambrecht is het bestuur. Hij is de enige die nog beslist, want al de rest is weg. Peter Vandenbempt vindt dat hij zo snel mogelijk een overnemer moet zoeken.

Zoals het nu is, is Lokeren onbestuurbaar geworden. "Het is intussen een beetje een eenmansclub geworden, zonder moderne structuur, zonder sportieve visie of beleid, met een soort half voorbijgestreefde infrastructuur en een dalend aantal supporters. En ik denk dat de redding echt niet meer zal komen van Roger Lambrecht", geeft Vandenbempt aan bij Sporza.

Er is maar één oplossing meer. "Zijn laatste daad  moet de verkoop van de club aan een goeie kandidaat zijn. Voor alle duidelijkheid: Lambrecht verdient een standbeeld voor alles wat hij al die jaren met Lokeren heeft gedaan. Dat is geweldig."

"Maar hij is wel de eerste om te zeggen dat verdiensten uit het verleden niet tellen, kijk maar naar Peter Maes. De voorbije jaren heeft hij slecht gewerkt. Als hij een trainer was, dan had hij zichzelf al lang aan de deur gezet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties