Clement: "Nog nooit zo kwaad geweest in mijn periode bij Genk" en "Grootser dan prestatie in Besiktas"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Antwerpen
| 15 reacties
Clement: "Nog nooit zo kwaad geweest in mijn periode bij Genk" en "Grootser dan prestatie in Besiktas"
Foto: © photonews

De 2-4 zege van Genk op het veld van Antwerp verliep niet zo makkelijk als de score deed vermoeden. Na een 2-0 achterstand heeft Philippe Clement zijn spelers tijdens de rust eens goed de les gespeld.

"Ik ben nog nooit zo kwaad geweest in mijn periode bij Genk", aldus Clement. "We waren niet agressief genoeg en er was geen overtuiging. Ons tempo lag te laag. Dan kom je tegen Antwerp in de problemen, want dat is gewoon een sterke ploeg. Maar ik was tevreden over de reactie van mijn spelers in de tweede helft."

Grootser dan tegen Besiktas

De Genk-spelers toonden mentaal erg sterk in hun schoenen te staan. "Als iedereen zijn taken uitvoert en erin gelooft, dan kunnen wij zo'n situatie nog omkeren. Onze prestatie in Besiktas (ook een 2-4 zege, red.) was al fantastisch, maar dit is nog grootser", vervolgde Clement. 

"Deze zege op Antwerp zorgt voor een grote portie vertrouwen. Op naar de match van zaterdag tegen Club Brugge", kijkt Clement alvast uit naar de clash met de ploeg waar hij mooie tijden als speler én T2 beleefde. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties